Mercedes Benz

Desain sarta bentukna anu duanana nyalin mobil nyata nurutkeun syarat Mercedes Benz, sarta kualitas dijamin.
Shock design buktina
akselerator pedal
Hiji tombol mimiti
Musik sarta volume adjustment
USB, kartu SD & MP3 stop kontak
D tampilan kakuatan igital jeung lampu LED
F heubeul-bisa cecekelan, backside trolley kabayang s

Audi Q5

Desain sarta bentukna anu duanana nyalin mobil nyata nurutkeun syarat AUDI AG, sarta kualitas anu dijamin.

    2.4G kadali jauh unik 
    Manten design buktina 
    akselerator pedal 
    Hiji tombol mimiti
    Musik jeung volume adjustment
    USB, kartu SD & MP3 stop kontak 
    tampilan kakuatan Digital jeung lampu LED 

motor

motor simulasi nu pabrik model urang nu pang populerna jeung klasik. Panjang is120cm lila, ampir salila 2 kids. Desain endah jeung wangun tiis sangkan sagala kids hayang nyobaan eta.

    Gancang sareng backwrad
    Front hurung
    Key pikeun kakuatan dina
    Musik jeung volume adjustment
    USB, kartu SD & MP3 stop kontak
    Bubuk tampilan kuantitas
    CE EMC

kaulinan Car

motor simulasi nu pabrik model urang nu pang populerna jeung klasik. Panjang is120cm lila, ampir salila 2 kids. Desain endah jeung wangun tiis sangkan sagala kids hayang nyobaan eta.

    Gancang sareng backwrad
    LED lampu warna
    Tilu tombol pikeun musik béda
    Musik jeung volume adjustment
    USB, kartu SD & MP3 stop kontak
    Bubuk tampilan kuantitas
    CE EMC


WhatsApp Online Chat !