Mercedes Benz

Desain sarta bentukna anu duanana nyalin mobil nyata nurutkeun syarat Mercedes Benz, sarta kualitas dijamin.
  • Shock design buktina
  • akselerator pedal
  • Hiji tombol mimiti
  • Musik sarta volume adjustment
  • USB, kartu SD & MP3 stop kontak
  • D tampilan kakuatan igital jeung lampu LED
  • F heubeul-bisa cecekelan, backside trolley kabayang s

Audi Q5

Desain sarta bentukna anu duanana nyalin mobil nyata nurutkeun syarat AUDI AG, sarta kualitas anu dijamin.
    • 2.4G unique remote control
    • Shock proof design
    • Accelerator pedal
    • Hiji tombol mimiti
    • Musik jeung volume adjustment
    • USB, kartu SD & MP3 stop kontak
    • Digital power display and LED lights

motor

motor simulasi nu pabrik model urang nu pang populerna jeung klasik. Panjang is120cm lila, ampir salila 2 kids. Desain endah jeung wangun tiis sangkan sagala kids hayang nyobaan eta.
    • Gancang sareng backwrad
    • Front hurung
    • Key pikeun kakuatan dina
    • Musik jeung volume adjustment
    • USB, kartu SD & MP3 stop kontak
    • Bubuk tampilan kuantitas
    • CE EMC

kaulinan Car

motor simulasi nu pabrik model urang nu pang populerna jeung klasik. Panjang is120cm lila, ampir salila 2 kids. Desain endah jeung wangun tiis sangkan sagala kids hayang nyobaan eta.
    • Gancang sareng backwrad
    • LED lampu warna
    • Tilu tombol pikeun musik béda
    • Musik jeung volume adjustment
    • USB, kartu SD & MP3 stop kontak
    • Bubuk tampilan kuantitas
    • CE EMC

WhatsApp Online Chat !