Mercedes Benz

Dizajni dhe forma janë të dy kopjoni makinë të vërtetë sipas kërkesave të Mercedes Benz, dhe cilësia është e garantuar.
 • Shock dizajn provë
 • Accelerator pedale
 • Një buton start
 • Muzikë dhe vëllimi rregullim
 • USB, kartën SD & MP3 socket
 • D ekran igital të energjisë dhe LED dritat
 • F vjetër në gjendje të trajtojë, karrocë pasme wheel s

Audi Q5

Dizajni dhe forma janë të dy kopjoni makinë të vërtetë sipas kërkesave AUDI AG, dhe cilësia është e garantuar.
  • 2.4G unique remote control
  • Shock proof design
  • Accelerator pedal
  • Një buton start
  • Muzikë dhe vëllimi rregullim
  • USB, kartën SD & MP3 socket
  • Digital power display and LED lights

motoçikletë

Simulimi motor e cila është modele tona fabrikë më të njohura dhe klasike. Gjatësia is120cm e gjatë, gati për 2 fëmijët. Amazing dizajn dhe formë të ftohtë të gjithë fëmijët duan të provoni atë.
  • Përpara dhe backwrad
  • Front dritat
  • kyç për pushtet në
  • Muzikë dhe vëllimi rregullim
  • USB, kartën SD & MP3 socket
  • Powder sasia ekranit
  • CE EMC

Makine loder

Simulimi motor e cila është modele tona fabrikë më të njohura dhe klasike. Gjatësia is120cm e gjatë, gati për 2 fëmijët. Amazing dizajn dhe formë të ftohtë të gjithë fëmijët duan të provoni atë.
  • Përpara dhe backwrad
  • LED dritat me ngjyra
  • Tre butona për të ndryshme të muzikës
  • Muzikë dhe vëllimi rregullim
  • USB, kartën SD & MP3 socket
  • Powder sasia ekranit
  • CE EMC

WhatsApp Online Chat !