Mercedes-Benz

Дизајнот и обликот се и копирате вистински автомобил согласност со барањата на Mercedes-Benz, а квалитетот е загарантирана.
 • Шок доказ дизајн
 • педалот за гас
 • почеток на едно копче
 • Музика и прилагодување на јачина
 • USB, SD картичка и MP3 приклучок
 • Д приказ igital моќ и LED светла
 • F старата состојба рачка, задната количка тркала s

Audi Q5

Дизајнот и обликот се и копирате вистински автомобил согласност со барањата на AUDI AG, а квалитетот е загарантирана.
  • 2.4G unique remote control
  • Shock proof design
  • Accelerator pedal
  • Една копчето Start
  • Музика и прилагодување на јачината на звукот
  • USB, SD картичка и MP3 приклучок
  • Digital power display and LED lights

мотор

Симулација мотор кој е нашата фабрика најпопуларните и класичните модели. долго is120cm должина, речиси за 2 деца. Неверојатни дизајн и кул форма направи сите деца сакаат да го пробате.
  • Напред и backwrad
  • Предни фарови за
  • клуч за моќта на
  • Музика и прилагодување на јачината на звукот
  • USB, SD картичка и MP3 приклучок
  • прав дисплеј количина
  • CE ЕМК

играчка автомобили

Симулација мотор кој е нашата фабрика најпопуларните и класичните модели. долго is120cm должина, речиси за 2 деца. Неверојатни дизајн и кул форма направи сите деца сакаат да го пробате.
  • Напред и backwrad
  • LED светла боја
  • Три копчиња за различни музички
  • Музика и прилагодување на јачината на звукот
  • USB, SD картичка и MP3 приклучок
  • прав дисплеј количина
  • CE ЕМК

WhatsApp Online Chat !