Mercedes Benz

Desain lan wangun sing loro nyalin mobil nyata miturut syarat Mercedes Benz, lan kualitas dijamin.
Shock desain bukti
akselerator pedal
Siji tombol wiwitan
Music lan volume imbuhan
USB, kertu SD & MP3 soket
D tampilan daya igital lan LED
F lawas-bisa nangani, bunder trolley wheel s

Audi Q5

Desain lan wangun sing loro nyalin mobil nyata miturut syarat AUDI AG, lan kualitas dijamin.

    2.4G remot kontrol unik 
    Shock desain bukti 
    akselerator pedal 
    Siji tombol wiwitan
    Music lan volume imbuhan
    USB, kertu SD & MP3 soket 
    tampilan daya Digital lan LED 

Motorcycle

motor simulasi kang pabrik model kita paling populer lan klasik. Dawa is120cm dawa, meh 2 dicekel bocah. desain apik tenan lan wangun kelangan nggawe kabeh bocah pengin nyoba.

    Maju lan backwrad
    Front lampu
    Key kanggo daya ing
    Music lan volume imbuhan
    USB, kertu SD & MP3 soket
    Powder tampilan jumlahe
    CE EMC

dolanan Car

motor simulasi kang pabrik model kita paling populer lan klasik. Dawa is120cm dawa, meh 2 dicekel bocah. desain apik tenan lan wangun kelangan nggawe kabeh bocah pengin nyoba.

    Maju lan backwrad
    LED werna
    telu tombol kanggo music beda
    Music lan volume imbuhan
    USB, kertu SD & MP3 soket
    Powder tampilan jumlahe
    CE EMC


WhatsApp Online Chat !