Mercedes Benz

Desain lan wangun sing loro nyalin mobil nyata miturut syarat Mercedes Benz, lan kualitas dijamin.
  • Shock desain bukti
  • akselerator pedal
  • Siji tombol wiwitan
  • Music lan volume imbuhan
  • USB, kertu SD & MP3 soket
  • D tampilan daya igital lan LED
  • F lawas-bisa nangani, bunder trolley wheel s

Audi Q5

Desain lan wangun sing loro nyalin mobil nyata miturut syarat AUDI AG, lan kualitas dijamin.
    • 2.4G unique remote control
    • Shock proof design
    • Accelerator pedal
    • Siji tombol wiwitan
    • Music lan volume imbuhan
    • USB, kertu SD & MP3 soket
    • Digital power display and LED lights

Motorcycle

motor simulasi kang pabrik model kita paling populer lan klasik. Dawa is120cm dawa, meh 2 dicekel bocah. desain apik tenan lan wangun kelangan nggawe kabeh bocah pengin nyoba.
    • Maju lan backwrad
    • Front lampu
    • Key kanggo daya ing
    • Music lan volume imbuhan
    • USB, kertu SD & MP3 soket
    • Powder tampilan jumlahe
    • CE EMC

dolanan Car

motor simulasi kang pabrik model kita paling populer lan klasik. Dawa is120cm dawa, meh 2 dicekel bocah. desain apik tenan lan wangun kelangan nggawe kabeh bocah pengin nyoba.
    • Maju lan backwrad
    • LED werna
    • telu tombol kanggo music beda
    • Music lan volume imbuhan
    • USB, kertu SD & MP3 soket
    • Powder tampilan jumlahe
    • CE EMC

WhatsApp Online Chat !